Blog

Sedinta foto trash the dress

Ar trebui să găsim un alt nume pentru sedința trash the dress pentru că în România, în ziua de astăzi, termenul și-a pierdut acuratețea. Inițial termenul era folosit pentru, asa cum îi spune și numele, stricarea rochiei într-o ședință foto ținută după terminarea nunții.

dupa nunta la rasaritul soarelui pe plaja

miri sarutandu-se pe plaja la rasaritul soarelui
trash the dress la Palatul Mogosoaia miresa pe banca mirele in picioare atmosfera gotica

sedinta foto trash the dress mirii desculti trash the dress cu picioarele in apa mireasa in carca mirelui in sedinta foto trash the dress odihna pe sezlonguri la plaja dupa nunta mirele capitan mireasa la timona in interiorul barcii dupa nunta mirii pe ambarcatiune dupa nunta in portul de vase de agreement dupa nunta

În România miresele sunt mai tradiționaliste și nu vor să-și distrugă rochia, așa că trash the dress a devenit un fel de ședință după nuntă și așa ar trebui să se numească.

Este o ședință foto mai puțin conformistă, mai neconvențională, scăpată de emoțiile zilei de nuntă. Pentru că ședința se ține într-o altă zi, nici timpul nu mai este o resursă prețioasă și se poate desfășura în orice locație. Cu siguranță mirii vor fi foarte relaxați.

This Post Has 13 Comments

 1. Cristina Popescu says:

  Cand voi fi mireasa, nici eu nu cred ca as vrea sa-mi stric rochia, dar mi-ar placea sa fac o sedinta dupa nunta intr-o locatie exotica.

 2. Amalia says:

  Confirm. Nici eu nu vreau sa stric iremediabil rochia de mireasa. De exemplu, as putea intra cu ea in apa, ca dupa spalare nu este nici o problema, dar n-as vrea sa se murdareasca definitiv, sau sa o rup. Mi-as dori o sesiune foto pe cheiul Dambovitei.

 3. Shakira says:

  Of! La mare ies poze atat de frumoase, dar e scump. Nu-mi permit. Nu-mi permit nici sa-mi stric rochia. Votez pentru trash the dress fara trash.

 4. muzika says:

  pozele cu rasaritul, sau apusul de soare, sunt foarte atmosferice. E acolo ceva…, ceva special, greu de descris in cuvinte. Defapt, la Marea Neagra trebuie sa fie rasaritul.

  • Claudiu says:

   Aveti dreptate la Marea Neagra, soarele rasare din apa. Se poate fotografia soarele in apus peste apa doar la Sutghiol. Multi confunda rasaritul cu apusul din cauza culorilor si nu se gandesc la geografia patriei.

 5. corina says:

  Nu este corect! Trash the dress la mare, la rasaritului soarelui, nu se pot compara cu ce se face in Bucuresti. Nici eu n-as vrea sa-mi fac rochia praf.

 6. Oana Costea says:

  Nici nu se pune problema sa distrug rochia doar pentru niste poze. Voi avea o rochie sofisticata si scumpa, pe crinolina. Dar sunt deschisa pentru o sedinta foto dupa. Mi-ar placea in centrul vechi.

 7. gabriela says:

  Problema rochiei nu este simpla. Dupa nunta rochia poate fi rupta sau murdara. Daca este murdara se da la curatatorie si se rezolva. Daca este rupta, atunci este mai dificil. Mai este o problema cu coafura si machiajul, ca ar trebui ca mireasa sa mai plateasca inca un make up si coafura in ziua in care se face trash the dress. Imaginile sunt superbe si as face orice pentru o sedinta dupa nunta in genul celor de aici.

 8. Cosmin R says:

  Sotia mea a vrut sa facem trash the dress, dar din pacate nu am mai gasit timpul necesar, apoi am tot amanat… Nici rochia nu a fost data la curatat. Acum dupa un an s-a mai ingrasat putin si nici nu mai intra in rochie.

 9. Mirela says:

  Vad ca e foarte important unde faci sednta asta. La mare arata foarte bine, oare pe marginea unui lac din Bucuresti sau a unui lac din parc nu ar merge? Poate ca as intra cu rochia in apa.

 10. Petrache P. says:

  Ma gandesc cum toate prostiile care vin de afara prind la noi. Pe scurt, majoritatea sedintelor TTD nu au nici o legatura cu distrugerea rochiei si nici cu nimic legat de asta.

 11. Adina says:

  Poate ca barbatilor li se pare o prostie, dar noua, femeilor ne place. Ma si vad mireasa cu rochia lunga alergand peste frunzele ruginii. Mi-as dori o sedinta romantica…

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646