Blog

Pregatirea miresei in fotografii

Un fapt mundan cum este pregătirea miresei se poate transforma într-un eveniment fotografic deosebit.

Dacă pregătirile miresei se desfășoara acasă va fi un prilej foarte potrivit pentru a face niște fotografii cu părinții, cu bunicii, cu rude și prieteni care asistă.

punere genelor - pregatirea miresei pregatirea miresei pusul genelor mireasa pregatindu-se cu machiaj machiajul face parte din pregatirile miresei pusul voalului in pregatirile miresei prinderea voalului in parul miresei mamaia asista cu drag la pregatirile nepoatei ca mireasa mireasa in oglinda isi pune cerceii mireasa isi pune jartiera mireasa gata pregatita pozeaza cu mama in oglinda

Chiar dacă pregătirile se țin în hotel, sau în altă parte, tot se pot face o mulțime de poze cu mireasa pregătindu-se, ajutată de domnișoara de onoare, sau uneori și de nașă.

Întotdeauna imaginile de la pregătirea miresei au un aer de poze făcute în spatele cortinei, în culise, un fel de making off, inedite și care satisfac unele curiozități.

La pregătirea miresei trag cadre în timpul machiajului, în timpul coafării, în timpul îmbrăcării. De asemenea, surprind detalii cu rochia sau pantofii.

 

This Post Has 4 Comments

 1. Cristina Popescu says:

  Ultima fotografie este chiar superba si imi place mult si cea cu mamaia care se uita la mireasa. La nunta unei prietene, dupa ce mireasa era gata machiata si fardata a venit mama ei care a inceput sa planga de emotie. A plans si mireasa si si-a stricat machiajul.

  • Claudiu says:

   Ceva asemanător mi s-a întâmplat și mie, cu diferența că am reușit să împiedic ruinarea makeup-ului, plasând câteva glume și îndepărtând mama din cameră.

 2. buburuza says:

  Fetelor nu plangeti dupa ce machiajul e gata. Abtineti-va, trebuie sa fiti frumoase, nu sa va stricati makeupul. Si aveti grija la femeile cu ruj puternic si care vor sa va pupe pe obraz, sa nu va murdareasca cu ruj. Pozele sunt dragute. Si mie imi place ultima.

 3. Angi says:

  Dragelor, un machiaj profesional nu te incurca sa versi o lacrima de bucurie in ziua nuntii, tapotezi cu un servetel uscat si arati la fel, pe cand un machiaj „amator” iti poate crea surprize neplacute chiar si pana sa ajungi la sedinta foto (ori iti curge fardul, ori se intinde creionul, ori iti curge rimelul, ori fondul de ten o ia la sanatoasa etc.). De fapt asta este motivul care face diferenta intre un machiaj profesional si unul neprofesional.
  Faine pozele!! Imi place aia alb-negru.
  Felicitari!

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646