Blog

Fotografii la cununia in biserica catolica

Aura și Mădălin sunt un cuplu care s-au cununat în catedrala catolica Sf. Iosif, o bijuterie arhitectonică în mijlocul Bucureștiului. Întotdeauna, fotografierea în biserici catolice înseamnă mai multe restricții, la folosirea luminilor și la circulația în interior, decât în bisericile ortodoxe.

Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin Fotografii de la nunta Aura si Madalin

Chiar dacă avea câteva schele, Catedrala catolica Sf. Iosif este impresionantă la interior și efectul produs se poate vedea pe fața miresei, care a plâns destul de mult în timpul slujbei.

Din punct de vedere fotografic, este mai dificil de tras într-o biserică catolică decât într-una ortodoxă. Am folosit un bliț în umbrela orientat spre miri și un bliț direct spre balcon și orgă.

Deși biserica era imensă, în final, când preotul s-a apropiat de miri, totul a fost foarte înghesuit. De la locul de rugăciune, unde mirii stăteau, până la gărdulețul de lemn, care separă altarul, spațiul era de doar 1,5 metri. Este și spațiul în care am stat pentru a trage fotografii din față cu mirii.

La slujbă n-au participat numai invitații, ci și oameni de rând care se aflau în biserică, sau care au venit pentru liturghie.

La ieșire, afară ploua și pozele de grup din fața bisericii au ieșit cam înghesuite, pentru că am evitat să stau în ploaie cu aparatul foto.

This Post Has 3 Comments

  1. Popescu Silvia says:

    Ar trebui sa vedeti ce poze am primit eu de la fotograful pe care l-am angajat… Tot in biserica catolica. majoritatea sunt alb-negru si au pe ele niste mici pete, foarte marunte si multe, ca si cand imaginea ar fi formata din graunte de polen.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646