Blog

Primul dans

Un moment important al petrecerii este primul dans, prin care mirii inaugurează ringul și deschid seara de dans. La sfârșitul primului dans, nașii încep să danseze și pot să-și schimbe perechea cu mirii.

mirii se indreapta spre ringul de dans mirii incep primul dans primul dans al mirilor deschide petrecerea mirii danseaza vals mireasa face o pirueta mirele conduce dansul si mireasa urmeaza o reverenta mirii danseaza mirii folosesc miscari ample o figura de tango mireasa se lasa pe spate un dans cu mandrie un dans cu bucurie si inca o pirueta mirele in genunchi mireasa si mirele se reunesc in dans pirueta cu salt o figura nu tocmai usoara un dans al palmelor mirele sustine mana miresei ultimile miscari de dans ultimele piruete ale miresei mireasa tinuta pe spate de mire mireasa pe spate finalul dansului nasii ies la dans nasa danseaza cu mirele si nasul cu mireasa mireasa danseaza cu nasul mireasa cu prindere inalta pentru vals mirele cu pasi mari mireasa isi priveste sotul in ochi mirele danseaza zambitor primul dans al mirilor mireasa preocupata de dans IMG_2646 miscare ampla de departare miscare de apropiere mirii in pasi de dans mirele invarte mireasa mireasa invartita de mire mireasa indoita pe spate pirueta eleganta artificii in spatele mirilor dansatori oprire in timpul primului dans mirii isi fac semne in timpul dansului IMG_3164 IMG_3165 IMG_3166 IMG_3168

Sunt multe perechi de miri care exersează, sau chiar iau lecții de dans pentru primul dans, mai ales dacă este vorba despre vals. Uneori, angajează un coregraf care să le gândească un dans special, pe  o anumită muzică, cu mișcări făcute la unison.

Ca efecte speciale se folosesc artificii în timpul dansului, sau confetti.

Întotdeauna instalez două blițuri de studio, pe stative, în preajma ringului de dans, pentru a avea o lumină deosebită pe toată durata petrecerii.

 

This Post Has 6 Comments

 1. Amalia says:

  A doua pereche stie mai bine sa danseze vals. L-am trimis si eu pe viitorul sot sa invete vals la un curs privat de vals vienez. Instructorul de acolo a insistat sa ma duc si eu, vrea sa facem o coregrafie speciala pentru primul dans.

 2. buburuza says:

  Fetelor nu va lasati. Chiar daca barbatul nu vrea vals, insistati. Ideal ar fi tango pentru primul dans, dar este foarte greu de dansat cu figuri. Trebuie nerv si coordonare. Vals poate sa invete oricine. Pozele sunt dragute. Dinamice.

 3. Mirela Rednic says:

  Barbatul meu este atat de afazic incat nu este in stare sa invete nici macar un dans lent in doi. Nici vorba de vals sau tango. Ar multe alte calitati, dar dansator nu e, nici macar cat un stalp de telegraf. Am renuntat la idee. La nunta o sa dansam, asa pe loc si o sa-i rugam pe nasi sa pregateasca ceva. Lor le place tare mult sa danseze.

 4. Patraulea says:

  Ha, ha, e distractiv ce zice Mirela. Io sunt zmeu la dans, sau zeu! Cand m-am insurat am dansat in figuri cu nevasta-mea de s-au speriat socrii, au crezut ca o scap pe jos si se sparge.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646