Blog

Sedinta foto glamour

Singura opțiune viabilă a fost abordarea stilului glamour, în acest caz, unde locația era înghesuită și timpul foarte scurt.

in holul ballroom mirii la sedinta foto glamour fotografie glamour cu mirele sarutand mana miresei mIreasa singura cu rochia intreaga etalarea rochiei de mireasa mirele glumind cu mireasa poza in stil glamour cu mireasa cu pahar de sampanie buchetul miresei cu mirii ca fundal mirii admirandu-si verighetele. miri cu sampanie mirele cu capul in poala miresei mireasa mana in mana cu mirele mirele saruta mireasa pe frunte mirele miroase floarea de la rever mirii intr-un moment de intimitate mirii noaptea in gradina mirele stand picior peste picior

La nunta Adei cu Sumi locația (holul unui ballroom), în care trebuia să facem ședința foto, n-a fost deloc generoasă. Datorită unor dereglări a programului am avut la dispoziție numai 30 de minute și acelea întrerupte de sosirea invitaților. În aceste condiții, a trebuit să mă bazez numai pe umbrele pentru a crea o iluminare care să-i facă pe miri să arate cât mai bine, așa că am folosit stilul glamour. Stilul glamour este dat nu numai de modul de iluminare, specific, ci și de prelucrarea imaginilor in Photoshop, intr-un anume fel, care să accentueze frumusețea subiecților.

Sumi și Ada se iubesc mult și asta se vede după cum se privesc unul pe celălalt, după cum se mișcă unul în raport cu celălalt. In plus, sunt spontani și naturali și le place să fie fotografiați.

Ultimele doua imagini au fost obținute într-o mică grădină, amenajată de cei de la restaurant, chiar în afara sălii. Am reușit cu greu să-i scot câteva minute pe la miezul nopții.

This Post Has 18 Comments

 1. Paula says:

  Eu sunt inca in cautarea unui fotograf pentru nunta mea din toamna.
  Nu prea mi-era clar ce inseamna glamour. Credeam ca este folosit pentru fotografii cu fete, dar acum am inteles ca se poate aplica si la mireasa si mire. Imi plac pozele astea si ei sunt atat de tineri.

 2. sweetmony says:

  A, ce dragut!Se potrivesc de minune. As fi vrut sa vad mai multi pupici. El s-o sarute pasional, asa cum ii saruta mana.

 3. Tatiana says:

  Pozele sunt foarte frumoase, iar ei sunt simpatici foc. Decorurile sunt simple si nu „apasa”, asa ca din punctul meu de vedere locatia a fost un plus, nu un minus.

 4. corina says:

  Trebuie sa recunosc ca imaginile din aceasta galerie m-au impresionat. Se vede iubirea dintre ei, se vede ca nu stau doar asa, la poze si ca exista o relatie foarte calda intre ei.

 5. Oana Costea says:

  Rochia mea va fi mai ampla decat a ei. Nu mi-ar placea sa fiu calcata pe coada. Nici macar in gluma, cum e in fotografia de mai sus. Credeti ca va fi o problema la sedinta foto?

 6. Elvira says:

  Probabil ca astea sunt cele mai frumoase fotografii de la nunta lor. Sunt curioasa daca au facut album si ce poze si-au ales pentru album. Eu in locul lor as fi vrut sa-mi fac pozele astea imense pe hartie.

 7. Maria says:

  Ma intreb cum ar fi aratat pozele, daca ati fi avut mai mult timp. Banuiesc ca o sesiune foto ar trebui sa dureze cam o ora, desi am auzit ca sunt fotografi care o lungesc mai mult, desi eu nu inteleg pentru ce le trebuie atata timp.
  Pozele sunt foarte frumoase si ei sunt foarte fericiti.

 8. Dana says:

  Superbe imagini. Am mai aflat ceva nou, ce inseamna glamour la nunta si acum realizez ca nu este un stil foarte raspandit. Acum, ca m-am prins, constat ca ultimele doua poze nu sunt in acelasi stil. Este o diferenta intre cele din inauntru si cele de afara. Cele din inauntru arata mai bine.

 9. Panait says:

  Se vede ca aveti experienta si va descurcati bine in situatii limita. Intr-un timp atat de scurt, alt fotograf nici nu ar fi avut timp sa-si aranjeze lumina, sau ar fi facut-o de mantuiala.

 10. janina says:

  nu stiam ca asa se cheama stilul asta. Si acum mi-a picat fisa, ca defapt toate miresele vor glamour, dar nu stiu cum sa-i zica. Unele cereau fotografii artistice, cand defapt tot ce vor ele este sa arate cat mai bine. Eu am venit de pe contul de facebook. De ce nu puneti mai multe poze acolo? Cred ca ar fi foarte bine primite.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646