Blog

Petrecerea de nunta la restaurant

Cele mai multe fotografii la o nuntă se fac la petrecerea de la restaurant, unde există o mulțime de ocazii pentru instantanee foarte vii, cu rudele, prietenii și invitații dansând.

primul dans al nuntii mirii danseaza vals mireasa si mirele la primul dans primul dans al mirilor deschide petrecerea trenuletul la petrecerea de nunta mireasa si mirele la dans mireasa isi cauta mirele la dans mirele canta pe ringul de dans pantoful adus ca dovada pentru mireasa furata rapitorii negociaza cu ginerele mireasa rapita este returnata mirelui mirele isi tine mireasa in brate mirele face declaratia de dragoste inainte de pune pantoful el menaito si fum la dans brasoveanca este nelipsita de la petrecerea de nunta tortul de nunta cu artificii mirii se saruta in apropierea tortului mirii si nasii taie tortul nuntii se canta la taierea tortului miresei mirele insista sa taie prima felie pentru mireasa lui mirele ii da miresei sa guste din tort mireasa servita de mire cu tort mirele servit de mireasa cu tort mireasa arunca buchetul sora miresei prinde buchetul nasa scoate voalul miresei nasa a pregatit marama pentru mireasa nasa prnde baticul miresei mirele cauta jartiera pe care trebuie sa  o scoata cu dintii

Pentru a putea avea o lumină de calitate pe toată durata nunții, instalez doua blituri pe stative în proximitatea ringului de dans și obțin o iluminare plăcută nu numai pe ring, dar și in restul sălii.

De obicei, fotografiez foarte mult la ringul de dans, unde urmăresc să surprind cât mai multe instantanee cu oameni dansând. Bineînțeles că voi înregistra și toate momentele „fixe” cum ar fi primul dans, răpirea miresei, tăierea tortului, aruncatul buchetului, devoaloarea miresei.

This Post Has 5 Comments

  1. Miruna says:

    Da, stiu cat de bine ies pozele de la petrecere. Pe ale mele le-am scos pe hartie si de cate ori mai vin prietene pe la mine, le scot si le arat. Ne distram copios cand ne vedem in diverse situatii amuzante la dans, iar baietii sunt chiar exagerati. Toate pozele tale sunt clare, frumoase, cu lumina buna. Sper sa te angajeze cat mai multe miresici, altfel ele au de pierdut.

  2. Paula says:

    Imi plac pozele. Surprind foarte bine fete fericite si actiunea momentului. As fi vrut sa vad continuarea, daca mirele a gasit jartiera. A scos-o cu gura? Eu nu cred ca o sa-mi pun jartiera.

  3. greenHornet says:

    Foarte multe fotografii de calitate si se vede ca lumina a fost trata aparte. Multe poze par imagini de film.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646