Blog

Casatoria civila

Ceremonia căsătoriei civile durează foarte puțin, uneori aproximativ 5 minute. Cu toate acestea este o ocazie foarte bună pentru a obține o mulțime de instantanee.

Ginerele si mireasa intra in Casa Casatorilor nasii mirele si mireasa la cununia civila nunta in fata ofiterului starii civile mirele si mireasa spun da in Casa de Casatorii mirelui i se permite sa-si sarute sotia la cununia civila miresa semneaza in catastif la Casa de Casatorii semnatura miresei in registru la casatoria civila miresa paseaza mirelui pixul pentru a semna mirele semneaza in registrul starii civile portret cu mirii in interiorul Casei de Casatorie iesirea din Casa de Casatorie cu arcada de flori cununia civila - invitatii fac arcada de flori si arunca cu grau mirii la iesirea de la cununia civila paharele cu sampanie ii asteapta pe invitati la casatoria civila poza de grup la cununia civila toata lumea consuma sampanie la casatoria civila mirii si nasii la Casa Casatoriilor mirii sarbatoresc cu sampanie casatoria civila mirii se saruta la Casa Casatoriilor

De obicei, la cununia civilă, încep prin a face instantanee, afară, cu rudele, cu invitații și bineînțeles și cu mirii.

De multe ori mirii se miră că după o jumătate de oră de așteptare, când intră în Casa de Căsătorii, totul decurge șnur și după 5 minute sunt invitați afară. Întotdeauna trag când mirii răspund cu „Da” la întrebarea esențială a ofițerului stării civile.

După ceremonie, se servește șampanie, se mănâncă un pișcot, prilej pentru a mai trage niste instantanee. Apoi voi fotografia grupuri mici, perechi-perechi cu mirele și mireasa. Dacă mirii au timp și chef, voi face si câteva fotografii numai cu ei în câteva ipostaze.

Este mai bine să faceți căsătoria civilă într-o altă zi, decât ziua nuntii, de exemplu vinerea. Vă degrevați astfel de o parte ce presupune și logistica aferentă (machiaj, haine, timp). In acest caz, se poate face o ședință foto de logodnă, după terminarea ceremoniei și după fotografiile cu colegii de serviciu sau rudele prezente.

This Post Has 5 Comments

 1. Miruna says:

  Ma bucur ca am gasit noua ta pagina de internet. Imi place cum arata, vad ca are tone de fotografii de nunta si cred ca iti va fi de folos. Mult noroc!

 2. Paula says:

  Asta este la sectorul 3. Am fost acolo cand s-a maritat o prietena de-a mea. Este acolo o tanti fotograf de care nu poti sa scapi. Degeaba avea prietena mea un fotograf angajat dinainte, ea se tot baga in treaba si pana la urma, ca sa nu se porneasca cearta, a trebuit sa-i dea 100 de lei.

 3. Viorica Manole says:

  Acum Casa Casatoriilor de la sectorul 3 s-a mutat in alta cladire. Pozele sunt foarte bune si se pare ca va ganditi la multe lucruri. Vad imagini din toate situatiile.

 4. anonima says:

  N-o sa scapam niciodata de fotografii astia nesimtiti care paraziteaza casele de casatorii, pentru ca ei alimenteaza cu spaga personalul din primarii si din oficiile de stare civila.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646