Blog

Fotografia miresei

Intotdeauna încerc sa obțin cel putin o singură imagine cu mireasa singură în cadru.

Știu ca miresele sunt foarte doritoare să-și vadă rochia în poze și nu ratez ocazia de a satisface aceasta dorință. În plus, obțin un portret în stilul glamour.

portret mireasa in picioare fotografie mireasa zambitoare in locatie mireasa in picioare in bistro profil de mireasa la rasaritul soarelui din mare mireasa pe scara aranjandu-si pantoful mireasa la balustrada in interior mireasa pe scari in Casa Centrala a Armatei mireasa pe trepte verificandu-si ciorapul portret mireasa privindu-si buchetul mireasa cu buchet sub felinar

Există superstiții legate de fotografierea mireselor singure, dar pot să vă confirm ca sunt false. Nici una din miresele fotografiate de mine, singură în cadru, în ultimii 8 ani nu a divorțat.

Daca totuși superstiția este puternică și manifestă, mai ales la părinți, iar mireasa cedează, există o soluție: mirele va apărea în planul doi în zona de neclaritate.

Ce știu sigur este că în final mireasa va obține un portret în stil glamour, în care va arăta foarte bine. Stilul glamour este obținut prin folosirea unor blițuri profesionale, așezate în umbrele de difuzie, care asigură o lumină plăcuta, difuză, foarte asemănătoare cu lumina folosită în fotografierea vedetelor.

Cele mai multe fotografii de calitate, cu mireasa, rezultă din ședința foto creativă, care ar trebui să se țină într-o locație aleasă de comun acord.

This Post Has 11 Comments

 1. George P says:

  Ati fotografiat frumos miresele, dar de ce toata lumea acorda atata atentie miresei? Mirele pare ca este neglijat de toata lumea. Nu vad o galerie cu mirele.

  • Claudiu says:

   Mireasa este personajul principal al nuntii si este normal sa i se acorde o importanta deosebita. Ma gandesc sa pun si o mica galerie foto cu fotografii cu mirele

 2. buburuza says:

  Barbatii astia pun niste intrebari!Cum adica de ce se acorda atata atentie? Pentru ca mireasa e vedeta nuntii. Claudiu a inteles ca miresicile vor sa-si vada rochia in toata splendoarea, mai ales ca procesul de cumparare este anevoios. Vrei ca rochia sa-ti stea bine, visezi la un model special, intrebi prietenele daca le place ce-ai ales. Le arati pozele de pe site-uri cu rochiile favorite. Te intrebi daca nu cumva este prea decoltata. Sau prea pompoasa. Sau nu se potriveste cu personalitatea ta. Si dupa toate astea este normal sa vrei ca pozele cu rochia sa iasa cat mai bine.

 3. Shakira says:

  Exact asa imi spunea mama mea „Sa nu faci poze singura imbracata mireasa ca te desparti de sot”. Mie mi-e frica de chestii de astea. Mai bine nu fac decat sa patesc ceva dupa aia.

 4. muzika says:

  e o prostie sa te iei dupa astfel de superstitii de acum 100 de ani. Imi place foarte mult a doua fotografie, cea cu mireasa slabuta. Pare atat de frumoasa! Un portret foarte reusit.

 5. Maria says:

  E frumos din partea dv. ca intelegeti importanta rochiei in mintea miresii si constat ca va plac scarile. O multime de poze excelente.

 6. pasa says:

  Am vazut ca majoritatea fotografiilor sunt in interior, cu exceptia celei cu apusul la mare. Nu va place sa trageti si in parcuri. Mie mi-ar placea sa fac poze in parc.

  • Claudiu says:

   E complicat de făcut poze în parc. Dacă afară sunt 36-37 de grade celsius, nu cred că veți arăta foarte bine. În afară de asta, toată lumea face poze în parc și a devenit chiar banal.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646