Blog

Felinare zburatoare la petrecere

O distracție mai rar întâlnită la nunți este aprinderea felinarelor de hârtie și ridicarea lor în aer. Invitații, rudele și prietenii se amuză în aer liber, bucurându-se de luminițele ridicate la înălțime, în noapte.

invitatii lanseaza baloane de hartie lansarea de baloane de hartie multe baloane mirele aprinde un felinar zburator felinarul zburator de hartie foloseste aer cald felinar de hartie cu aer cald felinarele zburatoare se ridica de la petrecerea de nunta rudele si prietenii se distreaza cu felinare aprinse invitatii aprind lampionul zburator de hartie lampioane zburatoare cu aer cald distractie cu felinare aprinse zburatoare

Baloanele de hârtie sau felinarele zburătoare au o structură de rezistență din sârmă foarte subțire peste care este așezată o hârtie ignifugă subțire. În partea de jos se pune o lumânare care furnizează aerul cald necesar lampionului pentru a decola.

Felinarele zburătoare ar putea fi periculoase, cu oarece risc de incendiu. Pentru a minimiza riscul se pun lumânari foarte scurte, care să ardă relativ repede.

La această nuntă, invitații au lansat lampioanele peste un lac și după ce am făcut fotografii, au urmărit să vadă ce se întâmplă cu felinarele.

This Post Has 2 Comments

  1. George P says:

    Am fost si eu la o nunta cu lampioane de hartie. Din pacate batea vantul prea tare si se stingeau lumanarile destul de repede si nu apucau sa se ridice prea sus. Imi pare ca ati facut pozele la lumina lumanarilor. Ce ISO ati folosit si cu ce aparat?

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646