Blog

Fotograful de nunta atent la detalii

Uneori lucrurile mărunte sunt importante și fotografierea lor aduce bucurie în inima mirilor, mai ales că miresele sunt foarte atente la detalii.

detaliu pe poseta miresei verighetele mirilor detaliu butonii si papionul mirelui verighetele pe cotiera cei doi pantofii ai miresei detaliu din rochia miresei paharul de sampanie folosit la nunta detaliu de la o masa de la nunta meniul de la nunta detaliu aranjament de nunta de ananas taiat in forma de caruta o marturie de nunta originala un fluture pentru o nunta la mare marturii in scoici detaliu cu corsetul miresei detaliu cu piciorul miresei incaltand pantoful sampania ii asteapta pe miri marturie in forma de dop meniu de la nunta marturie in forma de lumanare detalii cu fructe pe masa diverse obiecte pe masa nuntasilor o forma interesanta de a anunta nunta

 

This Post Has 3 Comments

  1. Amalia says:

    Am observat ca multi fotografi au in ultimii ani grija de detalii. Am vazut si abuzuri. Sora mea a primit dupa nunta, de la fotograful pe care l-a angajat, peste 800 de imagini, din care cam 80 erau detalii. Obositor si lipsit de talent. Dv. nu abuzati si unele poze sunt interesante.

  2. madalina says:

    Cateva fotografii cu detalii, cum ar fi aranjamentele de la mese, marturiile, accesoriile miresei sau ale ginerelui, verighetele sau masa de la cununia religioasa pe care se afla evanghelia, cununiile, crucea, cupa cu vin,tava cu piscoturi mie mi se par binevenite pentru ca privindu-le dupa un timp te ajuta sa retraiesti acele clipe unice.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646