Taierea tortului
Tortul de nuntă, sau tortul miresei cum i se mai spune, se aduce la petrecere cu lumina stinsă, eventual ornat cu flambeuri sau artificii pentru a fi tăitat de mire și mireasă.
Invitații, rudele, nașii și mirii se strâng pentru a asista la aducerea și tăierea tortului, care este și desertul petrecerii și semnul de terminare a mesei. Tăierea tortului se face uneori de către miri ajutați de nași. Apoi mirii primesc o farfurie pe care se află o felie de tort și doua furculițe, sau lingurițe și trebuie să guste din tort. De obicei, mireasa îi dă mirelui să guste și invers. Asta ar trebui să simbolizeze încrederea unul în celălalt și dorința de a împărți în viitor și bune și rele. Cu această ocazie mireasa poate să-și mânjească soțul cu frișcă.
Ca și la alte evenimente care se petrec în preajma ringului de dans, două blițuri profesionale asigură o iluminare plăcută și garanția unei fotografii de calitate.
Pozele sunt luminoase si au culori placute, naturale si se vede ca sunteti pe faza. Parerea mea este ca aveti o anumita constanta care produce rezultate bune de fiecare data.
Acum ca m-am specializat in stiluri, as zice ca prima si ultima serie sunt glamour, desi, parca nu este prelucrata pielea personajelor cum trebuie, iar cea din mijloc este mai dramatica.
O multime de torturi de nunta si o desfasurare de forte necesare taierii. Imi plac toate imaginile din galeria asta.