Blog

Taierea tortului

Tortul de nuntă, sau tortul miresei cum i se mai spune, se aduce la petrecere cu lumina stinsă, eventual ornat cu flambeuri sau artificii pentru a fi tăitat de mire și mireasă.

se aduce tortul tortul de nunta admirat de invitati nasii si mirii taie tortul de nunta taierea tortului taiatul tortului de catre miri si nasi tortul admirat de nasa detaliu tort in preajma miresei mireasa si mirele se pregatesc sa deguste tortul mirele si mireasa isi ofera reciproc din tort gustarea tortului devine amuzanta mirele da frisca pe nasul miresei mireasa isi manjeste sotul cu frisca mirele manjit cu frisca de mireasa detaliu cu tortul de nunta taiat detaliu cu statueta reprezantand mirii pe tort aducerea tortului miresei mirii si invitatii aplauda sosirea tortului tortul miresei respecta tema marina alb-albastru care a dominat toata nunta s-a asteptat stingera artificiilor de pe tort nasii si mirii in fata tortului miresei ospatarul ofera cutitul pentru taiat miri taie tortul incepand de sus taierea tortului miresei tortul este adus cu tot cu masa mirii se bucura sa vada tortul sunt aprinse artificiile pe tort articiile pe tort detaliu cu tortul miresei artificiile inca ard pe tort se pregateste cutitul pentru taiat mirii si nasii taie tortul miresei taiatul tortului miresei de catre mireasa mire si nasi detaliu tortului miresei cu mirii pe fundal detaliu al tortului cu nasa pe fundal mireasa vrea o felie de tort mireasa si mirele fac schimb de tort mireasa se bucura de gustul bun al tortului mirele primeste tort din mana miresei mireasa si mirele cu tortul in farfurie mireasa a primit tort de la mire mirii si tortul
Invitații, rudele, nașii și mirii se strâng pentru a asista la aducerea și tăierea tortului, care este și desertul petrecerii și semnul de terminare a mesei. Tăierea tortului se face uneori de către miri ajutați de nași. Apoi mirii primesc o farfurie pe care se află o felie de tort și doua furculițe, sau lingurițe și trebuie să guste din tort. De obicei, mireasa îi dă mirelui să guste și invers. Asta ar trebui să simbolizeze încrederea unul în celălalt și dorința de a împărți în viitor și bune și rele. Cu această ocazie mireasa poate să-și mânjească soțul cu frișcă.

Ca și la alte evenimente care se petrec în preajma ringului de dans, două blițuri profesionale asigură o iluminare plăcută și garanția unei fotografii de calitate.

This Post Has 3 Comments

  1. Maria says:

    Pozele sunt luminoase si au culori placute, naturale si se vede ca sunteti pe faza. Parerea mea este ca aveti o anumita constanta care produce rezultate bune de fiecare data.

  2. Dana says:

    Acum ca m-am specializat in stiluri, as zice ca prima si ultima serie sunt glamour, desi, parca nu este prelucrata pielea personajelor cum trebuie, iar cea din mijloc este mai dramatica.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646