Blog

Artificiile la nunta

Jocurile de artificii sunt întotdeauna spectaculoase și sunt un mijloc relativ ieftin de distracție oferit de miri invitaților lor.

artificii la nunta jocuri de artificii la nunta spectacol de lumina si artificii la nunta artificii la petrecerea de nunta la nunta uneori se trag artificii artificiile sunt spectaculoase la nunta artificii rosii la petrecerea de nunta artificii ca o papadie la petrecerea de nunta la nunta invitatii se distreaza privind artificiile rosii artificii verzi la petrecerea de nunta artificiu papadie la nunta la petrecere explozie rosie de lumina artificii la nunta

Din păcate, la această nuntă, mirele și mireasa au lipsit exact în momentele spectacolului de artificii. Altfel, ar fi apărut în imagini.

Bănuiesc că este inutil să vă mai spun că nu puteți avea un spectacol de artificii oriunde, că aveți nevoie de o aprobare și că firma la care apelați trebuie să fie specializată și atestată în efecte pirotehnice. În general, nu veți obține aprobare în centrul orașelor, dar este posibil la periferie.

Aici am folosit blițul de pe cameră pentru a asigura iluminarea invitaților și un timp relativ lung pentru a prinde artificiile în mișcare.

This Post Has 2 Comments

  1. Elvira says:

    Cum naiba?! Comanzi artificii si apoi lipsesti de la eveniment! N-am mai auzit asa ceva. Poate ca mireasa a avut o problema? Fotografiile sunt bine prinse.

  2. radut says:

    Chiar ma intrebam de ce nu apar mirii in poze, apoi am citit explicatia. E pierderea lor. Mai bine faceati pozele avandu-i in cadru pe nasi.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646