Blog

Sesiunea foto de logodna

Sesiunea foto de logodna se face de obicei într-o altă zi decât ziua nunții. Cel mai convenabil este să se facă imediat după căsătoria civilă, când aceasta are loc în altă zi decât nunta propriu-zisă. Denumirea „de logodnă” ar trebui să arate că fotografiile au fost făcute înainte, când cei doi erau doar logodiți și încă nu căsătoriți.

IMG_3636 IMG_3642 IMG_3646 IMG_3651 IMG_3658 IMG_3674 IMG_3681 IMG_3686 IMG_3689 IMG_3693 IMG_3698 IMG_3705 IMG_3710 IMG_3723

Sedința de logodnă se poate ține în parcuri, pe străzi, în natură, în orice cadru inedit care îi permite cuplului să fie relaxat. Se poate desfășura și după nuntă, nu numai inainte.

Locația este aleasă de comun acord, în funcție de ideea care stă la baza sedinței, de un eventual concept.

Aceasta ședința foto îi prezintă pe miri relaxați și încearcă să fie o mică introspecție în relația lor de cuplu, surprinzând acțiuni și activități pe care cuplurile le fac îndeosebi.

This Post Has 11 Comments

 1. sweetmony says:

  Eu cred ca o sa ma marit la anul, dar pana atunci parca as face o sedinta din asta. Imi place atat de mult sa fac poze, adica sa apar eu in ele.

 2. Cristina Popescu says:

  Frumos. Cuplu trebuie sa fi fost fericit cu pozele pe care le-ati facut. In unele fotografii, cei doi au o lumina calda, aproape galbena pe fata. Era la apus sau ati folosit un efect din photoshop? Imi place efectul.

 3. corina says:

  Sper sa-mi pot permite si eu, cand mi-o veni randul, o asa sedinta foto. Mi-ar placea pe strazi, pe langa cladirea CEC-ului de pe Calea Victoriei.

 4. Oana Costea says:

  Noi vom avea cununia civila vineri si nunta sambata. Voi purta un deux pieces roz si acum regret ca nu am gasit site-ul asta mai devreme, inainte sa-mi angajez fotograful. As fi putut sa fac si eu o sedinta de logodna la Ateneu.

 5. Maria says:

  E foarte placuta lumina aia calda, aurie pe fetele lor, mai ales in poza a 9-a si a 10-a. Cam cat timp a durat sesiunea asta in aer liber?

 6. pasa says:

  2 1/2 ore?!! Mama, trebuie sa ai rabdare. Constat ca dureaza destul de mult. Sunt curioasa sa vad cum decurge, ce se intampla intr-o sedinta de dureaza atat de mult.

 7. Horia says:

  Pai tot in parc? Toata lumea face fotografii in parc. Am vazut atat de multe shooting-uri in parc incat mi se apleaca. As fi vrut sa vad ceva mai original, altfel imaginile nu sunt rele.

  • Claudiu says:

   Parcul este ultima locație pe care o propun unui cuplu, dar uneori nu reușesc să-i conving să facă ședința în altă parte. Unii pur și simplu se simt mai bine acolo.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646