Blog

Arhitectura in fotografia de nunta

Atunci când nunta se desfășoară în locații excepționale, cu arhitectura deosebită, cu elemente de decorațiuni interioare interesante, mă gândesc să le fac mirilor o surpriză și să le livrez și fotografii care să arate frumusețea acestor locații.

refexie in piscina hotelului Radisson barul interior al hotelului Radisson - tema gheata scari interioare hotel Radisson interior hotel Radisson barul de gheata hotel Radisson interior Ballroom balcoane interior Ballroom

Incerc să fac aceste fotografii fără invitati, fără rude și făra miri pentru a reda doar elementele de arhitectura și decorațiuni interioare. Bineînțeles, că pe parcursul nunții voi trage poze în care detaliile arhitectonice sunt fundal pentru acțiunea desfășurată în cadru.

Intotdeauna iau si cadre exterioare, dar de multe ori, sunt mai putin interesante decat cele interioare.

This Post Has 3 Comments

  1. sorina says:

    Uaaah! Ce intensitate a culorilor in primele imagini, nu stiam ca asa arata noaptea la Raddisson. Locatia de jos n-o recunosc, dar este eleganta si interesanta.

  2. Amalia says:

    Ma intreb cum de ati reusit sa faceti poze, intr-un hotel atat de aglomerat, fara sa apara oameni. Cred ca cel care a gandit decoratiunile interioare a facut si iluminarea si a iesit ceva foarte interesant. Iar dv. ati facut niste poze foarte bune.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646