Blog

Mini sesiune foto

Această sesiune foto a fost făcută pentru coperta DVD-urilor, la sfârșitul ședinței cu domnișoarele și cavalerii de onoare din Hotelul Continental și a profitat într-un timp scurt de interioarele plăcute.

mireasa pe scara etalandu-si rochia cu trena lunga mirele si mireasa pe scara mireasa si mirele stand pe scara mirele la picioarele miresei mireasa privindu-l pe mire portret mire si mireasa pe scari

Pentru că eram deja în această locație și luminile (blițuri de studio pe stative cu umbrele de difuzie) erau în poziție, am tras repede câteva cadre cu mirii. Scopul inițial al ședinței foto îl puteți vedea aici.

Nu am rezervat mai mult timp de fotografii cu mirii, pentru că ședința foto creativă urma să se tragă după nuntă, într-o zi dedicată numai pentru foto, când aveam în plan să mergem în mai multe locații și să facem și o sesiune trash the dress.

Ultimul portret a fost pus și pe coperta DVD-urilor, pe care le-au primit cei doi și este singura imagine care a suferit retuș în photoshop, celelalte sunt crude, așa cum au ieșit din programul de procesare de raw-uri. Portretul a fost tras in stilul foto glamour.

Unii spun că ședințele foto nu ar trebui să dureze prea mult, că se poate trage mai în viteză. Cele câteva poze au fost trase în aproximativ 15 minute, dar cuplul era deja „încălzit” după fotografiile de grup.

Rezultatele sesiunilor foto din ziua dedicată fotografiei le găsiți aici.

This Post Has 7 Comments

 1. lizzy says:

  Este superba ultima fotografie si cred ca retusul a ajutat, dar defapt toate imi plac. Mireasa are o trena imensa, cat toata scara!

 2. nikki says:

  aici se vede cat de bine exploatati fiecare coltisor din locatie. Ultima poza este atat de eleganta si… clasica.

 3. Gabi says:

  Nu-mi place covorasul de pe trepte, nu se potriveste cu culoarea peretilor. Imaginile sunt foarte bine facute.

 4. Dana Sandulescu says:

  Sunt doar cateva poze dar arata foarte bine. Sunt frumosi si se potrivesc unul cu altul. Scarile sunt intotdeauna elemente interesante. Si mie imi place in mod deosebit ultima fotografie. Eu daca as fi in locul lor, as printa-o cat un afis de un metru, as inrama-o si as pune-o pe perete.

 5. Ionescu Ana says:

  Sunt cateva imagini foarte frumoase in galeria asta si intr-adevar ultima este deosebita. Retusul intotdeauna ajuta mireasa sa arate bine si cred ca toate miresele ar trebui sa ceara retus, macar pentru fotografiile importante.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646