Blog

Cavalerii si domnisoarele de onoare

La această nuntă, mirii au dorit să facă un shooting împreună cu nașii și cu prietenii și rudele. Un pic neobișnuit pentru nunțile românești a fost faptul ca fetele s-au pregătit cu rochii la fel, ca domnișoarele de onoare din SUA. Și băieții s-au gătit în cavaleri de onoare.

mirii si nasii intr-o poza de grup in hotel poza cu mirii si nasii mireasa si mirele impreuna cu domnisoarele de onoare fotografie de grup cu mirii domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare mirele si mireasa in grup cu cavalerii de onoare cavalerii de onoare impreuna cu mireasa si mirele mireasa tinuta pe brate de cavalerii de onoare mirele impreuna cu domnisoarele de onoare domnisoarele de onoare ispitindu-l pe mire mireasa si nasa impreuna cu domnisoarele de onoare domnisoarele de onoare nasa si mireasa fac cu mana portret mireasa cu nasa cavalerii de onoare impreuna cu mirele si nasul mirii si nasii in holul hotelului fotografie de grup cu domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare mireasa cu domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare nasii si mirii pe scara mirele si mireasa impreuna cu domnisoarele de onoare pe scara Domnisoarele de onoare si cavalerii impreuna cu mireasa si mirele pe scara Domnisoarele si cavalerii de onoare impreuna cu mirii pe scara miri si nasii pe fotolii mirii si domnisoarele de onoare pe fotolii mirele si mireasa pe fotolii cu cavalerii si domnisoarele de onoare

Ședința foto s-a desfășurat în hotelul Continental.

A fost o sesiune foto amuzantă, în care toată lumea s-a relaxat și în care s-au făcut foarte multe fotografii de grup. Nașul a fost cel mai puțin protocolar, scoțându-și cravata când a constatat că toți ceilalți, cu excepția mirelui, aveau cravată neagră. Mirele a fost singurul care purta papion negru. Cavalerii de onoare au purtat smokinguri.

Imaginile nu au fost retușate deloc în photoshop, calitatea fiind dată de echipamentul profesional de iluminare.

This Post Has 6 Comments

 1. Roxana says:

  Superbe poze! Nu stiam ca arata asa de bine in Continental. N-am mai intrat de mult pe acolo si cred ca am si uitat. Mai rar gasesti la noi ca fetele sa se imbrace la fel. Acum am citit si nu-mi vine sa cred. Cum adica nu sunt retusate deloc? Wow!

 2. crinuta says:

  intradevar nu prea am vazut nunta cu cavaleri si domnisoare,pare de afara,nu de la noi.imi place mult imaginea cu fetele si mirele,in care fetele sunt cu picioarul ridicat

 3. greenHornet says:

  Cat de mult conteaza sa ai prieteni buni, care sa consimta la dorintele tale, ma refer la dorintele miresei. Cele mai frumoase fotografii de grup pe care le-am vazut. Locatia chiar a ajutat aici.

 4. Diana says:

  Nu am mai vazut asa imagini pe la noi, adica prin romanica. Am vazut la niste poze din Anglia cavalerii erau imbracati in smoking si incaltati cu tenesi albi.

 5. MarianaI says:

  Totul tine de organizare, daca este cineva hotarat, care sa le puna pe fete sa-si cumpere sau sa-si faca rochii la fel, atunci se pot obtine si fotografii bune. Asa, degeaba ai 10 domnisoare de onoare, care sunt imbracate fiecare in felul ei si la poze o sa arate varza.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646