Blog

Bufetul si arta ornarii

Cele mai multe restaurante organizează un bufet, imediat în preajma intrării, unde în funcție de dorințele mirilor și de posibilități apar fructe sau antreuri.

pepene ornamental alt model de pepene ornamental fantana de ciocolata printre fructe bufet de fructe ananas banane portocale struguri kiwi si alte fructe la nunta caruta ornamentala facuta din ananas aranjament de fructe platou cu pepene ornat si feliute de kiwi fructe la nunta pepene ornat cu portocale pepene si portocale pe platou constructie cu ananas pere invelite in ciocolata fantana de cioclata printre pere invelite in ciocolata paine de casa prezenta la nunta specialitati de panificatie aduse la nunta la nunta boluri de inox pentru a tine mancarea calda alienierea cuvelor de inox pentru bufet suedez la nunta boluri de inox aduse pentru bufet

Răbdarea și migala cu care sunt ornate unele fructe sunt uimitoare și de multe ori, participanților la petrecere pare că le este jenă să strice ceva atât de frumos și nu se ating de aceste fructe.

Sunt nunti la care mirii optează pentru bufet suedez și atunci bolurile care țin mâncarea caldă sunt foarte importante.

Unele fotografii din această serie au fost obținute la lumina ambientă pentru a păstra atmosfera originală și multe dintre ele au fost o surpriză, când mirii au vizionat pozele de la nuntă.

This Post Has 3 Comments

  1. Tatiana says:

    Pentru modelele alea incrustate in pepene cred ca este nevoie de foarte multa rabdare. Caruta din ananas m-a surprins, au avut ceva imaginatie. Bravo pentru ochiul atent la detalii. Bolurile sunt ca niste ozn-uri.

  2. corina says:

    Eu n-as avea atata calm si rabdare sa fac asa ceva. Ornarea nu este punctul meu forte. Imi place imaginea cu painile si cutitul.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646