Bufetul si arta ornarii
Cele mai multe restaurante organizează un bufet, imediat în preajma intrării, unde în funcție de dorințele mirilor și de posibilități apar fructe sau antreuri.
Răbdarea și migala cu care sunt ornate unele fructe sunt uimitoare și de multe ori, participanților la petrecere pare că le este jenă să strice ceva atât de frumos și nu se ating de aceste fructe.
Sunt nunti la care mirii optează pentru bufet suedez și atunci bolurile care țin mâncarea caldă sunt foarte importante.
Unele fotografii din această serie au fost obținute la lumina ambientă pentru a păstra atmosfera originală și multe dintre ele au fost o surpriză, când mirii au vizionat pozele de la nuntă.
Pentru modelele alea incrustate in pepene cred ca este nevoie de foarte multa rabdare. Caruta din ananas m-a surprins, au avut ceva imaginatie. Bravo pentru ochiul atent la detalii. Bolurile sunt ca niste ozn-uri.
Eu n-as avea atata calm si rabdare sa fac asa ceva. Ornarea nu este punctul meu forte. Imi place imaginea cu painile si cutitul.
Doamne cat de bine arata!! Sunt poze „delicioase” care iti starnesc apetitul!!!