Blog

Primirea mirilor si a invitatilor la restaurant

Mireasa și mirele sunt primiți de către personalul restaurantului cu băuturi și pișcoturi, apoi mirii primesc invitații, cu care ciocnesc și cu care se salută.

sampanie si piscoturi pentru primirea invitatilor la nunta mireasa primeste invitatii nasul primeste invitatii la nunta pahare de sampanie pregatite pentru primirea mirilor pahare de sampanie mirii intampinati cu sampanie de catre personalul restaurantului miresa tentata de piscoturi primirea nasilor de catre miri nasul sosit la restaurant si primit cu sampanie primirea invitatilor cu sampanie primirea inseamna si bucuria revederii lumea ciocneste pahare de sampanie cu mirii la primire pupaturi la primirea invitatilor mamaia primita de miri mamaia se bucura ca este primita de mireasa mirii primiti cu cocktail-uri la restaurant miri ciocnesc cu cocktail. miresa apuca sa imbuce un piscot sosirea invitatilor la nunta invitatii sosesc la restaurant mireasa pupata de invitati se face coada la primirea invitatilor pahare de cocktail pahare de cocktail si piscoturi la nunta piscoturi pregatite la restauant pentru sosirea invitatilor invitatii sunt primiti cu piscoturi si cocktail nasii primesc si ei invitati primirea invitati primiti de mireasa si mire mirele si mireasa primesc invitatii mamaia primita de mireasa nasii ajuta la primire

Primirea mirilor și a invitaților nu este un eveniment fotografic prea interesant. Asta pentru ca mirii și invitații stau față în față și de obicei se produce o aglomerație care împiedică obținerea celor mai bune fotografii. Nu sunt posibile prea multe unghiuri și de aceea nu insist prea mult cu această scena. Trag câteva instantanee și basta.

Eventual mai fotografiez detalii cu băuturile si pișcoturile și las mai mult în seama cameramanului înregistrarea tuturor invitaților.

This Post Has 3 Comments

  1. Rodica Popescu says:

    Banuiesc, din ce spuneti, ca nu va face mare placere sa fotografiati la primire, cu toate astea pozele arata bine si imi place ca ati luat si detalii cu paharele, cu piscoturile.

  2. muzika says:

    Pentru mireasa, statul la primirea invitatilor este foarte obositor. Are de stat doua ore in picioare, nu prea are timp sa manance ceva, sau sa se aseze. E si o bucurie sa-ti primesti rudele si prietenii, dar e si o corvoada.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646