Blog

Personal auxiliar

Nici o nuntă nu ar fi posibilă fără ei, numiți de mine aici, generic, personal auxiliar. Este vorba de bucătari, ospătari, muzicieni, DJ-i, cameramani, dansatori  și mulți alți profesioniști care iși aduc contribuția la bunul mers al unei nunți.

ospatari incolonati aducand mancarea ospatari in coloana ospatarii prezinta mancarea instrumentist la clape la nunta violonist la nunta vocalista la nunta cantareata muzica usoara la nunta barman in show cu pahare barman la nunta intr-un show cu pahare la nunta barman jongland cu sticle barman care jongleaza cu sticle cu artificii barman jongland cu sticle ospatari imbracati in marinari intr-o coregrafie cu mancare ospatari marinari aducand mancarea chitarist in formatie la nunta baterist si basist in formatie la nunta chitarist in formatie la nunta formatie de muzica la nunta clapar in formatie la nunta tobosar la nunta chitarist si vocalist la nunta Maria Dragomiroiu cantand la nunta Maria Dragomiroiu in mijlocul nuntasilor instrumentist la taragot metalic la nunta DJ la nunta la pupitru de mixaj DJ-i la mixaj cantaret la nunta dansatoare care insotesc cantaret cantereata cantereata de muzica usoara in mijlocul nuntasilor cameraman in actiune cameraman concentrat la nunta dansatori de muzica populara dansatori in costume populare romanesti dansatori in costume populare la nunta fetele aruncate in sus de dansatori populari joc in doi dansuri populare la nunta pianist la nunta bucatari la nunta

Petrecerea la o nuntă este suficient de lungă și îmi fac timp să-i prind în imagini și pe cei care își aduc obolul la buna desfășurare a nunții. Fără ca ei să apară în fotografiile făcute de mine, acesti auxiliari ar rămâne anonimi și uitați.

This Post Has 3 Comments

  1. Panait says:

    Aici se vede ca unele poze au fost trase special ca sa fie, ma refer la unele din cele cu muzicanti si nu v-ati aplecat mai mult catre subiectii dv.

  2. sirena says:

    toti cei fotografiati sunt platiti pentru ceea ce fac, totusi e frumos din parte dv. ca ati vrut ca ei sa ramana in memoria imaginilor

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646