Blog

Fotografie pe scari

Scările ample, făcute eventual din marmură, sunt elemente arhitectonice romantice, care ne duc cu gândul la fastul saloanelor de bal, unde domnișoare în rochii lungi si bogate dansează pe ritmul nemuritor al valsului vienez.

Scările somptuoase sunt un decor ideal pentru fotografia de portret în cadrul ședinței foto de nuntă. Mirii vor arăta bine în acest decor, foarte potrivit, în special, cu o rochie de mireasă amplă.

Treptele pot fi folosite pentru a crea o diferență de înălțime sau pentru a nivela diferențele de înălțime dintre miri. Treptele pot oferi suport pentru brațe, sau pentru poziții în care corpul se poate rezema.

Din păcate, scările în spirală, suficient de largi, din marmură, sunt destul de rare. Hotelul Marriott oferă astfel de scări și sunt folosite de mulți fotografi de nuntă din București pentru a fotografia cuplul de miri.

În această fotografie am făcut un mic truc, la editare. Aveam nevoie de o imagine mult mai lungă, pentru a o folosi drept copertă de album și am oglindit partea stângă a pozei și am făcut să pară că treptele se unesc și că pe mijloc există o formă ca de romb. Am creat o simetrie, acolo unde nu exista nimic și puțini privitori și-au dat seama de trucaj.

nunta la hilton

Poza originala arata asa:

original nunta hilton

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646