Blog

Cand se fac pozele de grup?

La orice nunta se fac și poze de grup cu invitații, cu rudele sau cu prietenii. Toată lumea dorește să facă poze cu mireasa. Fotografii de grup se pot face la căsătoria civilă, după cununia religioasă sau la restaurant.

poza de grup cu parintii fotografie de grup cu nasii mirii si parintii intr-o fotografie de grup mireas si mirele impreuna cu invitati in poze de grup mirii si invitati in fotografii de grup mirii cu prieteni grup in restaurant grup in restaurant miri si rude in poza de grup doar baietii intr-un grup haios baietii umflandu-si muschii la nunta baietii luand mireasa pe sus grup de baieti dand vina pe mireasa prietenii mirilor la petrecerea de nunta mirii cu prietenii la petrecere in restaurant grup mare si vesel facand cu mana

De câte ori se ivește ocazia de a face fotografii de grup, o fac, nu aștept să fiu rugat de invitați sau rubedenii.

Cu siguranță, mizez întotdeauna pe pozele de grup pe care le fac la începutul petrecerii, la restaurant. Până la primul dans este suficient timp pentru a face toate grupurile posibile. Prefer să fac grupurile atunci, și nu mai târziu, pentru că invitații și rudele sunt îmbrăcați frumos, încă nu sunt transpirați și nu au ochii roșii.

Încerc mereu să-i fac pe cei din cadru să se relaxeze, să zămbească, să iasă cât mai bine în poză. Cu prietenii mirilor și în general cu cei tineri încerc să creez fotografii mai puțin formale, să nu stea în poziție de drepți și să fie rigizi.

This Post Has 4 Comments

  1. sorina says:

    Intr-adevar cei din poze sunt detasati, relaxati. Fotografia cu mireasa luata in brate de baieti imi place cel mai mult. As vrea sa fac si eu o poza asa. E amuzanta si cea in care baietii arata cu degetul spre mireasa.

  2. Amalia says:

    Miresica este dulcica foc si se vede ca este fericita. Pozele de grup cu parintii trebuie sa fie mai sobre, iar cele cu prietenii pot fi mai vesele. Asa ati procedat si dv. Fotografiile de aici sunt foarte reusite.

  3. Laura S says:

    Se vede ca imaginile din galeria asta sunt diferite de ce vedem la alti fotografi, care cu greu arata poze de grup. Oamenii arata foarte bine si culorile sunt calde.

Leave A Reply

Claudiu

Fotograf Nunta

Bd. Unirii nr.73 Bucuresti, Sector 3 030831 Romania 0722 567 646